Iar toppingurile sunt legumele gasite la indemana prin frigider.
Am folosit ceapa verde, ardei gras rosu si galben, se putea de folosit si ciuperci sau bostanel, in dependenta de gusturile fiecareia si de ce mai gasiti la frigider.
Ingredientele:
- 2 oua
- 2 cepe cu coada verde
- 2 jumatati de ardei(rosu si respectiv galben)
- 1 catel de usturoi(optional)
- ulei de masline
- 2-3 ling brinza de vaci
- 2 ling smantana
- sare si piper
Pasi de urmat:
1. Calim in tigaie ceapa si ardeiul galben in putin ulei de masline. Cam 1-2'
2. Iar intr-un bol batem cu furculita un ou si putina sare, putin piper, iar deasupra punem legumele calite la tigaie.
3.Urmeaza sa calim putin ceapa cu ardeiul rosu tot in ulei de masline.
4.Aici avem cele 2 boluri gata pregatite pentru omleta. Din aceasta reteta vor iesi 2 omlete mici cu ardei rosu, si 2 cu ardei galben.
5.Pentru a le da o forma rotunda am folosit o placa metalica.
6. Le-am lasat putin sa se raceasca pe un tocator de lemn, intre timp am mestecat 3 ling de brinza cu 2 ling de smantana.
7.Cam atata avem nevoie pentru 4 omlete mici.
8.Asezam o omleta apoi un strat subtire de brinza, pana la finisare.
9.Cam asa arata cand este gata!
10.Se serveste calda;de preferat dimineata! Se poate chiar la pranz sau cina! Atentie pentru cei care sunt la dieta.
Pofta buna sa aveti! Va astept cu drag la urmatoarea reteta!
*****
No comments:
Post a Comment