Ingrediente: 500-600grame piept de pui;
(+coaja);
sucul de la o juma de lamaie;
(+coaja);
2linguri otet balsamic;
4-5linguri ulei floarea-soarelui;
cimbru,rozmarin;
5cm de ghimbir;
1 lingura zahar brun;
juma de lingura sare de mare;
Pasi de urmat:
1. Spalam pieptul de pui, il uscam cu un servetel de bucatarie si il taiem in fisii subtiri, in bol adaugam otetul balsamic, sucul de lamaie si portocala. O lingurita de rozmarin, cimbru si sare. Coaja o dam prin razatoare sau o taiem bucatele foarte mici. Adaugam si o lingura de faina de grau. La sfirsit adaugat si uleiul, mestecam bine si dam la frigider cam pentru o ora.
2. Pornim cuptorul la 180 de grade, iar intre timp asezam o foaie de copt in tava. Adaugam carnea si o asezam uniform. O tinem la cuptor 40' sau in dependenta cand pieptul de pui este gata rumenit.
3 Am asortat carnea cu hrisca si niste muraturi delicioase. Si un pahar cu vin roze nu putea lipsi de pe masa.
4. Pofta sa aveti! Sanatate!
*****
No comments:
Post a Comment