Friday 27 February 2015

- Piept De Pui Exotic -

        
Ingrediente: 500-600grame piept de pui;
                           sucul de la o juma de portocala;
                           (+coaja);
                           sucul de la o juma de lamaie;
                            (+coaja);
                             2linguri otet balsamic;
                            4-5linguri ulei floarea-soarelui;
                             cimbru,rozmarin;
                              5cm de ghimbir;
                              1 lingura zahar brun;
                               juma de lingura sare de mare;




Pasi de urmat:
 1. Spalam pieptul de pui, il uscam cu un servetel  de bucatarie si il taiem in  fisii subtiri, in bol adaugam otetul balsamic, sucul de lamaie si portocala. O  lingurita de rozmarin, cimbru si  sare. Coaja o dam prin razatoare sau o taiem bucatele foarte mici. Adaugam si o lingura de faina de grau. La sfirsit adaugat si uleiul, mestecam bine si dam la frigider cam pentru o ora.


2. Pornim cuptorul la 180 de grade, iar intre timp asezam  o foaie de copt  in tava. Adaugam carnea si o asezam uniform. O tinem la cuptor 40' sau in dependenta cand pieptul de pui este gata rumenit.
 3 Am asortat carnea cu hrisca si niste muraturi delicioase. Si un pahar cu vin roze nu putea lipsi de pe masa.
   
4. Pofta sa aveti! Sanatate!


                 *****
     

No comments:

Post a Comment